Koučovací zóny na AF MENDELU

Přijďte zažít účinek koučování na vlastní kůži v rámci Mezinárodního týdne koučování, kdy se pro vás opět na AF MENDELU otevřou koučovací zóny.

Individuální koučování v délce 45 minut bude zaměřené na podporu v oblasti kariéry, studijních úspěchů, osobního rozvoje.

Na tuto akci je nutné se zaregistrovat na e-mail: romana.jaluvkova@mendelu.cz a do zprávy napsat také čas, který vám nejlépe vyhovuje.

Termín: 10. 5. 2018
Časy na koučink: 10:00 h, 11:00 h, 12:00 h, 13:00 h.
Kapacita: max. 12 osob.
Pro studenty a zaměstnance AF MENDELU: zdarma.

Koučink je jednou z nejlepších metod osobního rozvoje. K úspěchu na poli studijním, profesním nebo v osobním životě se můžeme dostat jedinou cestou – tou vlastní. Že není vždy jednoduchá a okolnosti, které ji provázejí, se často mění, asi není pro nikoho překvapením.

Kdy koučink ano?
- hledáte prioritu pro výzkum
- potřebujete podpořit na cestě za studijními úspěchy
- chystáte mezinárodní projekt a hledáte cestu k němu
- zvažujete studium na partnerské zahraniční univerzitě
- přemýšlíte o vhodných volitelných předmětech
- máte talent a potřebujete najít osobní motivaci

„Teprve správným pojmenováním věcí začíná cesta vpřed. Nalézáme možnosti, jak situace měnit a pracovat na nich. V tu chvíli se posouváte k naplněnému životu. V průběhu našich sezení si uvědomíte, že svůj život si určujete sami a přijdete na to jak,“ uvádí PaedDr. Miluše Těthalová, lektorka, kariérová poradkyně a profesionální koučka, která se jako jedna z pěti koučů setkala se studenty a pracovníky fakulty právě v rámci Mezinárodního týdne koučování v roce 2017. A jak koučování na fakultě probíhalo se můžete dočíst ve třetím čísle univerzitního časopisu MENDEL GREEN (3/2017 s. 42)

Koordinátor akce:
Veronika Hollerová, profesní životopis

Koučové:
Blanka Hudecová, profesní životopis
Miluše Těthalová, profesní životopis